Arduino zvanična stranica
SparkFun Electronics zvanična stranica
Adafruit zvanična stranica
IKALOGIC Electronic solutions
Android Open Accessory Development Kit

Korpa
0 stavki
 
Isporuka i plaćanje
Isporuka proizvoda se vrši Post Express-om, usluga “Danas za Sutra”.

Za fizička lica plaćanje je pouzećem.

Za pravna lica je moguće plaćanje preko računa.

Fiksna poštarina od 250 rsd za celu teritoriju Srbije.

Arduino Galileo

Arduino Galileo
Povećaj sliku
Cena: 8,990.00 rsd
Lager: Nema na lageru
Model: SAP-000117

Arduino Galileo
Arduino Galileo
Arduino Galileo
Arduino Galileo

Arduino Galileo je prva mikrokontrolerska ploča sa Intel® Quark SoC X1000 aplikacionim procesorom (32bitni Intel Pentium sistem na čipu). Ovo Arduino ploča je bazirana na Intel® arhitekturi i dizajnirana da bude hardverski i softverski kompatibilna sa drugim Arduino pločama i Arduino Shield-ovima. Za razliku od ostalih Arduino ploča, ova se proizvodi u Intel® fabrici.

Arduino Galileo ploča je kompatibilna sa Arduino IDE razvojnim okruženjem, što značajno olakšava rad i omogućava Vam da koristite i kod koji ste koristili na drugim pločama.

Pored Arduino hardverske i softverske kompatibilnosti (ima podnožje za Shield-ove kao i Arduino UNO Rev3 ploča), Galileo ima i više I/O portova koji su standardni za PC i industrijske računare. Poseduje mini-PCI Express konektor u punoj veličini, 100Mb Ethernet port, Micro-SD konektor za karticu, RS-232 serijski port, USB Host port, USB Client port kao i 8MB NOR Flash memorije.

Originalni Intel® procesor, dodatni I-O portovi i hardver na ploči čine ovu ploču interesantne kako za studente/istraživače tako i za profesionalce kojima je potrebna jeftina i jednostavna alternativa u odnosu na Intel® Atom™ i Intel® Core™ ploče.

Galileo ploča ima open source design, tako da su šema, dizajn ploče kao i detaljan spisak delova javno dostupni za one koji bi da modifikuju ploču ili dizajniraju svoju po uzoru na nju. Fajlovi se mogu preuzeti sa www.intel.com/support/go/galileo/

Tehnička specifikacija:

Procesor 32b Intel Quark SoC x1000
Takt procesora 400MHz
On-die RAM 512kB SRAM
Keš memorija 16kB L1 on-die
Ethernet 10/100Mb
Memorija 256MB DRAM
Flash 8MB SPI Flash
EEPROM 11kB EEPROM
Napajanje 5V
Max struja na 3.3V 800mA
Max struja na 5.0V 800mA
Max struja na svim I/O izlazima 80mA
Dimenzije 10cm x 7cm


Dokumentacija: